Thainyrkkeilijät Nokialla saliskaboissa
top of page
Search

Keväällä thainyrkkeilijöiden kisatahti on ollut tiivis, ja viime viikonloppuna kisailtiin jälleen, tällä kertaa Nokian Kamppailu-Urheilijoiden järjestämissä salikisoissa. Crestiltä nähtiin C1-luokassa Jordan Sukanen, Noorduldeen Saadallah, Tuukka Lempiäinen ja Harun Sheikh. C-luokassa otteli revanssimatsissa Jordan ja Casper Salenius. Kristian Mikander otteli junioreiden D-luokassa.

Ekana otellut Kristian otteli hieman kokemattomampaa kaveria vastaan. Kokemusero pääsi näkymään matsissa ja Kristian napsi tilannevoittoja itselleen. Kristianille hyvästä matsista suhteellisen selkeä 3-0 voitto.

Sitten otteli puoli vuotta treenannut ja lupaava Jordan. C1-luokassa käyty matsi oli tarkoitus otella kevyellä kontaktilla, mutta heti alusta alkaen vastustaja alkoi vetämään kovalla kontaktilla johon Jordan vastasi samalla mitalla. Tuomari varoitti liian kovasta kontaktista, ja matsi meni poikki kolmannen varoituksen jälkeen. Illan lopuksi päästiin kuitenkin ottamaan revanssi C-luokassa jossa kovempi kontakti on sallittu. Matsi oli melkoinen sota ja molemmille laskettiin lukuakin. Jordan kuitenkin voitti viimeiset kaksi erää ja selviytyi voittajaksi tuomariäänin 3-0.

Noor otteli niinikään kevyen kontaktin C1-ottelun. Noor vei matsia melko selkeästi rennolla ottelutyylillä. Kolmanteen erään tultaessa vastustaja ei halunnutkaan enää jatkaa, ja matsi keskeytettiin. Säännöistä johtuen ottelusta tuli kuitenkin No Contest.

Samaten C1-luokassa otelleen Tuukan matsissa tuomari joutui jälleen huomauttamaan liian kovasta kontaktista, mutta Tuukka onnistui pitämään päänsä kylmänä ja ottelemaan hyvin teknisesti. Kulmassa luultiin jo, että matsi olisi mennyt Tuukan nimiin, mutta tästä tulikin tappio tuomariäänin 2-1.

Viimeisenä C1-luokassa otellut Harun aloitti matsinsa rennosti, pyrkien välttämään tuomarin keskeytystä liian kovasta kontaktista. 1. erä meni vastustajan nimiin, mutta Harun alkoi 2. ja 3. erässä ottelemaan kovempaa ja vei ne nimiinsä. Tuloksena voitto tuomariäänin 2-1 Harunille.

Casper otteli täyskontaktimatsin kokenutta Nico Auvista vastaan, jonka meriitteihin kuuluu muunmuassa PM-junioreiden mestaruus. Nico alkoi ottelun edetessä voittamaan tilanteita teknisen monipuolisuuden ansiosta. Matsi oli viihdyttävä ja todella hyvä suoritus Casperilta, mutta kokemus voitti tällä kertaa.

Crestin thainyrkkeilijöistä SM-kisoihin 15.-17.3. lähtee aikuisten sarjaan Lauri Härmä ja nuorten sarjaan Harun ja Rene Partida. Noor olisi osallistunut myös, mutta painoluokasta ei löytänyt muita osallistujia joten nämä karkelot jäävät Noorilta väliin. Samana viikonloppuna käydään myös potkunyrkkeilykisat GB Gymillä, jossa nähdään myös Crestin ottelijoita.