top of page
Search

Thainyrkkeilyn nuorten SM-kisat olivat menestys

Viime lauantaina järjestettiin thainyrkkeilyn SM-kisat. Kisoihin oli laittaa harmittavan vähän osallistujia ympäri Suomen, kun pystyttiin järjestämään kolme virallista ottelua. Toisaalta ottelijat, jotka näihin karkeloihin osallistuu, täytyvät olla suhteellisen valmiita ottelijoita, koska ottelut käydään täydellä kontaktilla ja kaikki tekniikat ovat sallittuja.

Crest – PFC:tä lähti edustamaan Burhan ”Bubu” Aweis, Tuisku Uvanto ja Cristian ”Yod” Heikkilä. Bubu ja Cristian olivat kisojen ensikertalaisia, kun taas Tuisku lähti taistelemaan kolmannesta mestaruudesta peräkkäin.

Kisoista ei saatu ihan täyspottia, kun Tuisku ei pystynyt tällä kertaa uusimaan mestaruuttaan. Kuitenkin Bubu ja Cristian veivät ottelut todella hienoilla esityksillään ja heidät kruunattiin Suomen mestareiksi.

Seurana täytyy olla ylpeä, että saatiin kisoihin kaikkiin otteluihin edustaja ja pystyttiin näistä ottamaan vielä kahdesta ottelusta voitto. Hienoa, että salille on kasvamassa kovia ja nuoria ottelijoita.

Kisoissa nähtiin myös Kids Friends Championship -harjoitteluotteluita, joissa edustettuna oli 10-vuotias Nessa Luotonen.

6 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page