top of page
Search

Vapaaottelun SM-kilpailut 2019

Jenna Roivas, Crest – PFC vs. Jenni Kivioja, Sisu Gym

Jenna aloitti ottelun tarkasti ja rohkeasti painostaen. Jenna voitti valtaosan iskujenvaihdoista, ja lyhyet pystypainitilanteet menivät jotakuinkin tasan. Toinen erä oli todella tasainen, molemmat osuivat pystyssä lyönneillä ja potkuilla. Jenna ehkä tässäkin erässä iskujenvaihdoissa niukasti parempi, mutta vahva pystygiljotiiniyritys ja puikkaus selkään käänsivät arvostelutuomareiden papereissa erän Jennille.

Kolmannen erän Jenna aloitti väkevästi, osuen taas pystyssä lyönneillä ja potkuilla. Jenni yritti alasvientiä ja pääsi sen seurauksena selkään takavyöhön, siitä kaksi kaatoa polvilleen, joista jälkimmäisestä Jenna pyörähti alle halfguardiin. Tässä positiossa sitten vietettiin valtaosa erästä, kun Jenni keskittyi pitämään Jennan selällään, yrittäen näennäisesti ohittaa ja pudottaen yhden ihan napakan vasaralyönnin siellä ja toisen täältä.

10 sekuntia ennen loppua Jenna pääsi kääntymään Jennin jalkoja kohden, matkalla polviltaan ylös Jenni täräytti sääntöjen vastaisen polven Jennan otsaan. Tästä huolimatta noustiin vielä jaloilleen ja ryhdyttiin viimeiseen myllytykseen, kunnes gongi julisti ottelun päättyneeksi.

Tasaväkinen ja vauhdikas matsi, jonka Jenni voitti niukasti tuomariäänin. Jennalta selkeä parannus kuukauden takaiseen kohtaamiseen. Pystyottelu, kestävyys, taktiikka ja psyyke olivat kohdillaan. Vielä vähän parannusta painiosaamiseen, niin alkaa kilpasiskot olemaan vaikeuksissa.

Teksti: Anton Kuivanen


Kuvat: Ahjo Training Centerin Facebook-sivu

8 views

Comments


bottom of page